Litt om meg...

 

Fra jeg var 1 år gammel, begynte mine foreldre å endre kostholdet. Min foreldre var begge fysioterapeuter, og da vi invandret til Usa flyttet de til Alaska, som var veldig mye lik hjemmlandet Norge, ... her kunne man jakte og fiske tenkte min far, ... som etter hvert fikk en Gamewarden som pasient. Det er altså en oppsynsmann som overvåker alt vilt i den enorme naturen i Alaska.

Han fortalte da at han var vegetar, ... idet, selv i den ville reine urørte naturen i Alaska, så hadde laksen mark, og veldig mange mose (elg) hadde kreft. Derfor hadde han og sine gått over til et vegetarisk kosthold.

Utifra det han sa, vekke det en forbauselse, som førte til research nettopp på dette tema!

Siden de kom frem til mer eller mindre samme funn, begynte de å legge om kostholdet. Dette fikk ringvirkninger i hele famillien. Både min mor og bestemor begynnte å eksperimentere i diverse oppskrifter som skulle erstatte savne fra kjøtt og fisk og meieriprodukter.

Ja de fikk det til så bra til at de hadde kurs og undervisning på dette feltet.

Så jeg hadde vokst opp som vegan og jeg syntes at all  kjøtt og fisk var rett og slett mottbydelig. Jeg kunne ikke forstå at folk kunne spise det .. så mottbydelig var det, for meg!

Jeg husker i 1976 trappet jeg opp til disken på et veikro utenfor Hønefoss, skrubbsulten å ba om å få en tellerken uten døde dyr, altså bare poteter, grønnsaker og litt tyttebær!

Jeg husker det veldig godt, når jeg spørte hvor mye de ville ha for det...

Nei, sa hun, ... det skulle jeg få, ... og når jeg satt meg ned for å spise, ... hørte jeg de sa, ... stakkars fyr, bare grønnsaker, mens jeg syntes det var helt topp, godt var det også :-)

Nå idag har det kommet mange på banen.

Det rare var at når jeg ble eldre, var det mange plager mine jevngamle kompisser hadde, eller begynnte å få, der jeg var helt uberørt

Jeg kunne veldig godt se at jeg hadde et fortrinn. angående helse.

 Men etterhvert begynnte jeg også å få små ubalanser,... når jeg rundet 50 år.

Spesiellt da jeg fra en yrkesulykke begynnte å få lammelser fra en nakke skade som skjedde i 1975 og etter en operasjon i nakken der 3 virvler ble sammensveiset, begynnte jeg å bli veldig redusert, jeg hadde mistet motorikken i begge beina, og fikk lammelser i hender, føtter og hele høyre bein, ...  fikk ingen mosjon, og ble nærmest sengeliggende i 2 år. Da hadde jeg en vekt på nesten 130 kg.

Noen netter var jeg sikker på at jeg aldri skulle våkne igjen, hvis jeg sovnet.

Da kom min kone hjem fra en liten tur fra sitt hjemland fra Ungarn, ... hun hadde med seg noe som en vennine hadde anbefallt, det var super greens fra Dr. Robert O. Young.

Jeg husker jeg spørte; Hva er dette for noe !!??

Og i en liten setning sa hun følgene:

Årsak til de Alle fleste problemene, er forsyrning fra den tradisjonelle kostholdet, men der man fokusere på å alkalisere seg, vil man fort gjennopprette ubalansene, ved å tilføre det kroppen faktisk går på,... og det er klorofyll.

Dette gikk rett hjem hos meg, ... som alltid har vært på søken etter det ultimate kosthold, så var det noe som manglet, ... jeg hadde tidligere drivet eget helsekostbutikk ca 15 år, i Horten, Lillestrøm og Askim, drevet produksjon av vegetariske middagskaker, til 65 helsekostbutikker i norge, ... Vegetariskeburgere og såkalt hjemmelagd potetmos til 200 gatekjøkken i Oslo. med storkjøkken i Oslo.

Når det ble fokus på pH, ... sa jeg til min kona, at dette ville jeg prøve!

Ja, sa hun , vi kan begynne imorgen !

Greit, men jeg skal begynne nå med en gang, sa jeg, ... 1 teskje i 1 liter vann, og 1 liter til 20 kg kroppsvekt !!!

Etter bare 3 dager å drikke denne grønne supergreens, begynnte jeg få få lyst på en salat, fremfor kokte grønnsaker og poteter! og fra den dag har det blitt store forandringer 

Jeg klarte ikke å drikke 6 liter om dagen, så jeg gjorde så godt jeg kunne, og det resulterte til at jeg ble helt operativt igjen på ganske kort tid, ned i vekt gikk jeg også.

Det ble 2-3 liter i snitt ca.

Når jeg da tok en blodanalyse, så jeg at jeg hadde karbohydratforgiftning, ... i hele mitt liv hadde jeg havregryn rosiner til frokost med honning med soja eller mandelmelk. Til middag hadde jeg poteter og kokte grønnsaker, med tytebær. Kvelds ble det brød

Karbo, karbo, karbo, til frokost, middag og kvelds, karbohydratforgiftet!

Når jeg da fikk vite årsak til at jeg ble redusert, endret jeg opplegget totalt!

Jeg trodde jeg spiste sundt, min far sa altid, man må huske på å ha en orntlig (kokt) middag hver dag!!!

Fra de store endringer som jeg opplevde, ....

begynte jeg å studere Dr Robert O. Young´s sine prinsipper,  Den Nye Biologien, hvorfor vi blir syk, og hvordan vi kan bli kvitt den. Jeg leste alle bøkene hans, reiste til California i 2008. og ble Microskopist.

Jeg brenner veldig  å hjelpe andre som sliter, og tilbyr coaching støte og hjelp til alle som ønsker å prøve programmet.

Som sagt, jeg tvilte selv, ... det kan ikke være å enkelt, det kan ikke være så enkelt, ... det strider mot alle de lærde som påstår at kun de har svarene og alle de andre er kvakk kvakk kvakk, dedragere!!!

Men,  Min erfaring tilsier den strake motsatte 

Fra kontoret i Oslo har jeg vært vitne til utrolige reverserende resultater ... like mange som går på dette programmet vil få reverseringer, ... det slår ikke feil.

 

 Les om " Den Nye Biologien " å sett den ut i livet ditt, ... så vil du selv se...

og du skal vite, ... at jeg er tilgjengelig for deg,  som ønsker å prøve programmet!

Jeg tilbyr gratis coaching.

Med vennlig hilsen

jim

 

 

 Dette bilde er fra en utstilling om Nordsjødykkerene fra Nordsjøen.

Jeg ble veldig tidlig utsatt for en ulykke i 1975 som jeg 10 år etter fikk alvorlige senskader fra