Dr. Robert O. Young produkter

 

Young pHorever - pH Miracle Greens, 220 g og 110 g

Dr. Robert O. Young utviklet det første Green Vegetable pulveret for over 20 år siden for å kunne ta med seg sin ”grønne drikke” når han var ute og reiste. Dr. Young har siden den gang forbedret innholdet i sine Original Green produkter flere ganger, dette for å til enhver tid kunne tilby sine kunder det aller beste produktet.

Den siste versjonen av Dr. Youngs ”grønne drikke” – pH Miracle Greens - er det absolutt mest optimale Green Powder produktet som Dr. Young har utviklet. Det er en kraftfull blanding av gress arter, grønnsaker, kornspirer, blader og høyfrekvente mineraler som alkaliserer og gir energi og næring til cellene ved å balansere kroppens pH-nivå. pH Miracle Greens nøytraliserer syre og justerer pH-balansen i blod og vev tilbake til den ideelle, mer basiske tilstanden.

Young pHorever - Doc Brocs Power Plants, 220 g og 110 g

Vår grønne drink-mix er tørket med lav vamre, og dermed bevares næringsstoffene i den levende maten. Vi er derfor i stand til å lage en konsentrert blanding av grønnsaker, frukt og gress for å gi deg et av det beste produktet som er tilgjengelig.

Young pHorever - pHour Salts, 450 g

Young pHorever pHour Salts er den optimale kombinasjonen av fire kreftfulle karbonat salter (natriumbikarbonat, magnesiumkarbonat, kaliumbikarbonat og kalsiumkarbonat) som opprettholder den alkaliske strukturen hos mennesker, dyr og planter. Disse saltene finnes naturlig i kroppens alle væsker.

Young Phorever – Soya-Spirer, 220 g

Våre Spirer er laget av spirede soyabønner. Hvorfor spirer? Når frø og bønner spirer, øker næringsinnholdet kraftig, ofte 40-50 ganger mer enn i en fullvoksen plante.

Young pHorever - PuripHy, 60 ml

PuripHy er en kombinasjon av flytende natriumbikarbonat, kaliumkarbonat og kaliumhydroksid. Produktet brukes for å alkalisere vann og andre væsker. Det er nok med et par dråper! PuripHy neutraliserer alger, bakterier, gjær, sopp, parasitter og andre giftige stoffer. PuripHy fungerer også som en oksygenkatalysator i blodomløpet.

Young pHorever - Liquid ChloropHeal, 120 ml

Alle vet at „grønt/greens” er bra for kroppen. I tillegg til den ernæringsmessige verdien og naturlige vitaminer og mineraler, så inneholder disse økologiske råvarene mye av det som gjør at de er grønne, nemlig klorofyll, og dette er med på i gi prduktet en meget høy kvalitet.

Young Phorever – Omega 3-6-9 Essential Oil Blend 500 ml

God helse og en frisk kropp er avhengig av et alkalisert miljø, skapt ved å spise riktig mat som tomater, avokado, grønne grønnsaker, salat med en unik blandning av essensielle oljer ...... som skaper den optimale balansen og som regulerer kroppens syre/base forhold. Enkle, men viktige endringer i kostholdet kan innebære vektreduksjon, økt energi og styrke, og et sterkere immunsystem! Du mår helt enkelt bedre!

Young pHorever Green Drink Shaker 700 ml

Hvis du trenger mer energi, hvis du prøver å få bedre helse, pH Miracle Greens er en ideell måte å tilføre kroppen det den trenger for å prestere optimalt! Produktet er ikke bare innholdsmessig det beste ”grønne” produktet i markedet, det er også det produktet som smaker best! Bruke denne flasken når du skal blande ditt pulver med vann eller annen drikke!

 

Bestille...

 

De medisinske verdiene i disse naturlige produkter ra Dr. Young er av stor verdi for vår kropp.

Bilder over viser 10 råvarer. Dr Young greens har ca. 50 råvarer.

Bestille...